Email sender: [email protected]
Email title: asmeninė 395 000 eurų auka
Body:
Božidar Grošinić PRIVERSIU JUS ATIDOTI SAVO 395 000 EUR TURTĄ
Sveiki, prašau, žinau, kad ši žinia gali atrodyti keistai, stebinanti ir tikriausiai neįtikėtina, bet tokia yra tikrovė. Mano vardas Béatrice Winkler, gimiau 1959 m. spalio 23 d. Bréquigny klinikoje Renne; Konsultantas Prancūzijoje, kur dirbau 12 metų. Man teko taip su jumis susisiekti, nes noriu padaryti kažką labai svarbaus. Tai tau atrodys šiek tiek įtartina, tiesa ta, kad tu manęs nepažįsti. Aš tikrai sergu galutiniu stemplės vėžiu, gydytojas ką tik man pranešė, kad mano dienos suskaičiuotos dėl mano sveikatos būklės. Sergau šia liga daugiau nei 4 metus. Mano vyras mirė, o aš neturiu vaikų; nes netekau vyro ir vienintelio sūnaus autoavarijoje. Aš ketinu paaukoti visą savo turtą. Vos nepardaviau savo verslo konkrečiai naftos bendrovei, dalis šių pinigų atitenka įvairioms asociacijoms, našlaičių ir benamių centrams. Nežinau, kokioje srityje tu esi, bet noriu padėti tau padėti kitiems. Šiuo metu privačioje sąskaitoje turiu užblokuotą sąskaitą, 395 000 eurų sumą, kurią sutaupiau vaikų globos namų statybos projektui. Džiaugiuosi galėdamas jums pasiūlyti šiuos pinigus, kurie gali padėti jūsų verslui ir projektams. Susisiekite su manimi el. paštu: [email protected]
Tebūna su jumis Dievo ramybė ir malonė. El. paštas: [email protected]
Google translate
Božidar Grošinić I WILL FORCE YOU TO GIVE UP YOUR PROPERTY OF EUR 395,000
Hello, please, I know this news may seem strange, surprising and probably unbelievable, but this is the reality. My name is Béatrice Winkler, I was born in 1959. October 23 at the Bréquigny Clinic in Rennes; Consultant in France, where I worked for 12 years. I had to contact you like this because I want to do something very important. This will look a little suspicious to you, the truth is you don’t know me. I really do have terminal esophageal cancer, the doctor just told me that my days are numbered due to my medical condition. I have had this disease for more than 4 years. My husband is dead, and I have no children; because I lost my husband and only son in a car accident. I am going to donate all my wealth. I almost sold my business to a particular oil company, some of this money goes to various associations, orphanages and homeless centers. I don’t know what field you are in, but I want to help you help others. I currently have a blocked account in my private account, the sum of 395,000 euros, which I have saved for the orphanage construction project. I am happy to offer you this money that can help your business and projects. Contact me by email email: [email protected]
May God’s peace and grace be with you. email mail: [email protected]